lauantai 8. syyskuuta 2012

Sinistä sisustusta

Minut kohtaa aina sisustushalu, kun kesä alkaa olla ohi ja ilmat viilenevät: ihan joka vuosi sama juttu! Jäin tänään kotiin, kun puoli perhettä lähti optareiden joukkueSM-kisoihin. Kerrankin on aikaa vain lepäillä yksin kotona raskaan työviikon jälkeen ja keskittyä johonkin niinkin turhaan kuin sisustustekstiileihin, heh. Olen itse asiassa kuluneen viikon myöhäisinä iltoina surffaillut tiuhaan saaristo- ja countryhenkisillä sisustussaiteilla ja tänään mielihalu tilata jotain otti lopullisen vallan.

Sisustusinspiraatiotani on värittänyt tänä syksynä myös tuo saaristolaistila, jota kävimme katsomassa pari viikkoa sitten, ja jota edelleen pähkimme. Korjaussuunnitelmia ja -laskelmia, paperilappusia ja lippusia pyörii pöydillä... Jos sen hankintaan päädymme, nämä houkuttelevat siniset tekstiilit, jotka tänään tilasin Nordic Country Living -tyyliseltä saitilta, vien sinne. Saaren punaiseen mökkimiljööseen ne paremmin sopisivatkin kuin meille kotiin, joka on tyyliltään eleettömämpi ja modernimpi. Kotimme on oikeastaan säästynyt kaikenlaiselta meriaiheiselta intoilulta. Saas nähdä, joudunko tinkimään tästä vai löytyykö näille ostoksille parempi koti.


Nämä tekstiilit tilasin ja kuvat kaappasin osoitteesta:

www.countrybymail.fi/


3 kommenttia:

 1. Herkän tyylikkäältä näyttää, eivätköhän ne teidän kotiinkin istu! Olen myös joskus tilannut jotain sisustusjuttuja netistä (Dalani taisi olla kaupan nimi), se on niin helppoa. Kävin vilkaisemassa tämän löytämäsi myymälän: laadukkaan oloisia tuotteita, joten pitääpä tutkailla lähemmin.

  VastaaPoista
 2. Meillä on vähän sama tilanne: oma koti on tehosteväreillä piristettyä musta-valko-harmaa-sävyistä funkkista ja nuo saaristolaistyyliset eivät tänne oikein sovi. Omasta veneestäkin on tulossa ennemmin sport kuin perinteinen cruising ja kaiken venesisustustavarankin hankinnassa on vähän ambivalentit fiilikset. Tykkään kyllä kovasti tuosta perinteisestäkin tyylistä. Pyyhkeet ovat kauniit ja namit yhdessä :)

  VastaaPoista
 3. Minttumaaria: itsekin rohkaistuin ostamaan juuri siksi, kun tekstiilit vaikuttavat laadukkailta: esim. materiaalina on ekopuuvilla ja painatus on tehty käsin, mikä tuo uniikin silauksen.

  Marenneito: Itse asiassa olen aina harmitellut, ettei venetarvikeliikkeissä ole kovinkaan paljon fiksun näköistä sisustuskamaa. Jotenkin sellainen perus ankkurinappityyli ei oikein ole koskaan iskenyt, joten on pitänyt aika paljon tehdä itse. Ja samaa makua edustan siinäkin, että veneeseen sopii paremmin sporttinen tyyli kuin perinteisempi estetisointi. Poikkeuksena tähän olen kestävyydenkin nimissä hankkinut pari raikkaan näköistä tummansinivalkoista räsymattoa veneen lattialle, kun on sattunut löytymään exact oikean kokoiset.

  VastaaPoista