keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Suunnitelmia


Vuosi vaihtuu pian ja samoin lähestyy Mieli merelle -blogin 1-v päivä. Kaikille lukijoille samalla kiitos vierailusta blogissani!

Vuodenvaihde on parasta aikaa uusien suunnitelmien tekemiselle. Niinpä mekin suuntaamme mielemme jo kevääseen ja kesään pohtien milloin pojat aloittavat purjehduskautensa ja mahdollistuuko perhepurjehdus tulevana vuonna.

Kevään aikana suunnitelmissa on ainakin poikien Gardan regattamatka, jos toinenkin. Kyllä, tämä on mennyt ihan mahdottomaksi tämä poikien jollailu: nyt ollaan jo menossa kahdesti Gardalle ottamaan förskottia Suomen purjehduksiin. Aika fanaattiselta kuulostaa, mutta nuoremmalla on nyt niin kova into päällä uudessa seurassa, että katsotaan, josko tähän kaikkeen olisi mahdollisuus. Kivaa on ainakin se, etti tarvi harrastusta tuputtaa, mutta jos tosiaan kaksi reissua keväälle tulee, täytyy kyllä siinä tapauksessa perheen jo jokaantua eri keikoille. Viime vuonna olimme pääsiäisenä koko perhe yhtä matkaa.

Ja Kroatiaankin tekisi mieli kesällä! Vieläkään eivät ole viime kesän leppeät purjehdukset mielestäni haihtuneet. Syksyllä hankkimamme saaritila, eli Villa Idurin kunnostusinspiraatio ja -paniikki vain on priorisoitava. Mutta, jos purjehduskavereilta kysytään, niin kyllähän he kannustavat ottamaan lomaa moisesta raadannasta, eikö? Ja hyvältä kieltämättä pieni remonttiloma Kroatiassa kuulostaa minunkin korvissani! Pistetään suunnittelumyssyyn sekin.

Tässä muutama muistikuva viime kesältä päätöksentekoa vauhdittamaan:2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia. Garda on kiva paikka. Olimme siellä häämatkalla Malcesinen idyllisessä kylässä. http://goo.gl/maps/nqwwM . Suosittelen. Sieltä sai lisäksi tehtyä kätevästi matkoja mm Venetsiaan, Veronaan jne. Kiva että teillä on nuoriso noin innostunut purjehduksesta. Voi kumpa mulla kävisi yhtä hyvä onni pojan kanssa.

    VastaaPoista
  2. Joo Garda on mahtava. Malcesine myös, kävimme tosin vain pikaisesti siellä päiväreissulla viime keväänä. Siellä on muuten suomalaisen pitämä hieno purjehdustarvikekauppa. Hän pitää sitä italiaiaisen kilpapurjehtijamiehensä kanssa.

    Meillä innokkaampi purjehtija on nuorempi poika, vaikka hänen kohdallaan luulin monta vuotta, ettei kipinää synny ja koko harrastus varmaan pian lopahtaa. Viime kesä muutti yhtäkkiä suunnan, eli kolmisen vuotta meni herättelyssä. Mutta hän on vähän tällainen on off -tyyppi : )

    VastaaPoista