maanantai 11. kesäkuuta 2012

Meitä koetellaan taas

Olimme suunnitelleet lähtevämme tuttavaperheen kanssa purjehtimaan kesälomalla heidän uutuudenkarhealla purjeveneellään, mutta nyt tuli siihenkin suunnitelmaan takapakki. Me menetimme purjehduslomamme Suomen saaristossa, mutta veneen omistaja toki vieläkin enemmän. Kyseinen vene oli ulkomailla alkuperäisellä telakalla joidenkin pienehköjen valmistusvirheiden vuoksi ja saapui sieltä viime viikolla. Melkoinen yllätys odotti vastaan ottavaa veneen omistajaa (ja siis myös välillisesti meitä): runko oli haljennut matkalla! Aika hurja juttu - ja ajoitus, alkukesä, mitä huonoin. Nyt rannalla on siis jo kaksi onnetonta perhettä ilman venettä. En voi edes kuvitella heidän pettymystään. Itse mietiskelen lähinnä, pitäisikö meidän heittäityä taikauskoiseksi. Estääkö jokin korkeampi voima meitä pääsemästä vesille?? Tuliko sitä manattua Ahtia viimeisellä reissullamme...?

No, vielä jaksamme yrittää. Päätimme kaikki yhteistuumin, että nyt etsitään kimpassa vuokravene etelästä. Pakko päästä purjehtimaaaaaaaaan!!!! Toivottavasti tämä suunnitelma B pyörähtää käyntiin, sillä vaikka se ei korjaa kyseistä venettä, siitä tulisi varmasti hauskaa - ja lohduttavaa.

Viikonlopun pelasti poikien onnistuneet kisat, joista odottelemme paraikaa tuloksia ilmestyväksi optariliiton nettisivuille. Jännitys on ollut tänään korkealla, mutta vielä näin iltasella tuloksia ei kuulunut.

Tämä eilen kotimatkalla otettu kuva nuorimmaisestamme hengaamassa saa hyvälle mielelle.


2 kommenttia:

  1. Voi, miten onnetonta! Voin kuvitella harmin. Veneitä löytyy varmasti etelästä. Me olimme mieheni kanssa viime kesänä Aurinkomatkojen Sunsailin järjestämällä reissulla. Aurinkomatkat järjestävät myös pelkkiä veneitä ilman miehistöä, joten kannattaa kurkata myös sieltä.

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos vinkistä. Harmi nimittäin, että lennot ovat melko kovissa hinnoissa juuri nyt, jos omatoimimatkaa meinaa suunnitella.

    VastaaPoista