sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Saariston helmassa

Tänään äitienpäivänä minut yllätettiin aivan ihanalla ja ylenpalttisella aamiaisella. Lämpimät croissantit, mansikkakakku ja paahtoleipä pekonilla ja uppomunalla ylittivät kyllä kaikki aikaisemmat äitienpäivätarjoilut. Vain kuohuva puuttui tänä vuonna, koska tervehenkisesti lähdimme melko pikaisesti liikkelle lapsen purjehduskisoihin. No, siellä sain nauttia myöhemmin samppanjat muiden jollaäitien kanssa rantakalliolla.

Todella hellyttävä yksityiskohta pisti heti silmääni aamiaispöydän kattauksessa: paketti, jonka päällä luki BLOGGARI-ÄIDILLE! Pienet pojat ovat havainneet äidin uuden bloggaus-harrastuksen, heh. Paketista löytyi kirja Saariston Helmassa.


Nyt päivän riennot ovat takana ja tartun tähän kauniisti tehtyyn kirjaan iltalukemisena. Se näyttääkin sisältävän teksti- ja kuvamateriaalia monista meille tutuista paikoista. Kirjan harkittu, upea kuvitus ulkosaariston karuudesta saa meikäläisen tarttumaan tähän kirjaan sopivassa tunnelmassa varmasti useita kertoja. Ja, tämä liitetään oitis tuikitärkeään venekirjastoon. Jonain päivänä se vielä pääsee seilaamaan kanssamme.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti