Kutsuin pienen seurueen meille viime lauantaina skoolaamaan perhetapahtumaamme. Sain idean tarjota shamppanjan kanssa lohileipiä Skärgårdssmak-tapaan. Helppo ja samalla ylellinen tarjottava. Tärkeintä on vain huolehtia, että graavikala ja saaristolaisleipä ovat über-tuoreita.
Kuvassa olevat herkkupalat ovat aitoja Skärgårdssmak-luomuksia, jotka ikuistin taannoisilta venemessuilta. Tuolloin otimme leipien kyytipojaksi ahvenanmaalaista olutta.
Skärgårdssmak on onnistunut saaristolaisbrändi, jonka tunnus on valkoinen aalto. Skärgårdssmak-kauppiaat, -käsityöläiset ja -ravintoloitsijat panostavat tuoreuteen, korkeatasoisuuteen ja paikallisuuteen. Toiminta-ajatuksena on hyvän saaristolaisen laadun ja osaamisen edelleen kehittäminen. Kohteita löytyy koko saaristoalueelta ja tiedot löytyvät helposti osoitteesta http://www.skargardssmak.com
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti